Ανακοινώσεις Γραφείο Τύπου

Ο Γ.Γ. του Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Βερροιώτης ως μέλος της Κρητών Δημοσιογράφων & ΜΜΕ ( ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & M.M.E ) έδωσε το παρόν στη κοπής της Βασιλόπιτας και των Τιμητικών διακρίσεων της Διεθνής Ένωσης ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & M.M.E στο φιλόξενο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES « ΚΡΗΤΗΣ ΙΙ » στον Πειραιά.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας και των Τιμητικών διακρίσεων της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & M.M.E στο φιλόξενο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES « ΚΡΗΤΗΣ ΙΙ » στον Πειραιά.

(ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & M.M.E)

Email: diekdi.mme@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας και των Τιμητικών διακρίσεων της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & M.M.E στο φιλόξενο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES « ΚΡΗΤΗΣ ΙΙ » στον Πειραιά.

Η ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ανακήρυξαν επιτιμά μέλη της τον Πάπα & Πατριάρχη Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄, τον Γιώργο Σγουράκη Δημοσιογράφο & Ιδρυτή του τηλεοπτικού Αρχείου Κρήτης, και τον Ρουσσέτο Παναγιωτάκη Δημοσιογράφο –Ζωγράφο και Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης .

Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ ,η υπεύθυνη Marketing της ΑΝΕΚ LINES κα. Άννα Νικολακάκη, ο Πλοίαρχος κος. Μανώλης Σεγκός και ο Αρχιθαλαμηπόλος κος. Νίκος Μεντής.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ-ΑΣ και Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας τάξεως κος. Μιχάλης Καραμαλάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & .Μ.Μ.Ε κος Γεώργιος Μοσκοβίτης.

Το Καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης είχε ο Δημήτρης Χριστοδούλου λύρα τραγούδι με τον συνεργάτη του Αλέξανδρο Μασσάρο και συμμετείχε το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΙΟΛΙΔΑ» με πρόεδρο τον Άγγελο Τσαγδή.

Η Πεντανόστιμη βασιλόπιτα που μοιράστηκε σε 250 άτομα που έδωσαν το παρόν τους ήταν προσφορά των Φούρνων Βαμβουκάκη στο Ηράκλειο των Αδελφών Κώστα & Νίκο Βαμβουκάκη.

Η ΑΝΕΚ LINES που ήταν ευγενικός χορηγός της εκδήλωσης μας εκτός από την φιλοξενία προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους μας κρητικές παραδοσιακές νοστιμιές με καλστούνια ,μαραθοπιτες ,τυρί παξιμάδια τσικουδιά και πολλές ευχές για ευτυχισμένη και δημιουργική χρόνια.

Περισσότερα στο Δελτίο τύπου την Τρίτη 7Φεβρουαρίου 2023 με μπόλικο φωτογραφικό υλικό.

Γραφείο τύπου ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων