Χορηγός Επικοινωνίας

 Τελετή Λήξης του Panorama International Literature Festival 2023

TO ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η μεγαλειώδης Τελετή Λήξης του Panorama International Literature Festival 2023 – Μεγάλες συγκινήσεις που μοιράζονται μέσα στην Οικογένεια του Writers Capital Foundation !

Συγχαρητήρια και ευγνωμοσύνη από όλη την Ομάδα και την Οικογένεια των Συγγραφέων στον Πρόεδρο και Ιδρυτή του WCIF και Πρόεδρο του Πανόραμα Preeth Nambiar Preeth Padmanabhan Nambiar που εμπνεύσατε την ανθρωπότητα και που αφήσατε όλους όσοι μοιραζόμαστε το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον να ενταχθούμε στο Ίδρυμα. και γίνε μια δυνατή γερή αλυσίδα που ενώνει όλο τον κόσμο. στο όνομα του σεβασμού, της αλληλεγγύης, της αδελφότητας, της ειρήνης και της αγάπης, όπως εκφράζεται στο “Δέσμευση για την Ανθρωπότητα”, απαγγέλλει ευγενικά η CHRO Johanna Devadayavou.

Ευγνωμοσύνη για τις εμπνευσμένες ομιλίες των καθηγητών Levett και Dr Steven Roy, οι οποίοι εγκαινίασαν τη νέα Εκπαιδευτική προσπάθεια του Ιδρύματος, ευλογώντας το πρώτο τμήμα του, το Διεθνές Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Λογοτεχνίας.

Συγχαρητήρια Joan Josep Barcelo για την φοβερή ομιλία και δουλειά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ως οικοδεσπότης της εικονικής εκδήλωσης στην Ισπανία.

Σας ευχαριστούμε όλους αγαπητοί Αντιπρόσωποι και αγαπητοί φίλοι από όλο τον πλανήτη! Θα μας λείψει το Φεστιβάλ μας, αλλά είμαστε εδώ για να ανταμώσουμε ξανά στο μαγικό βασίλειο του Πανοράματος με θέμα του χρόνου – “Αναψε τη φωτιά μέσα σου! “, όπως εγκαινιάστηκε από την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων